SLA Paris România – Furnizor al Casei Regale a României

11 dec '13

SLA Paris România – Furnizor al Casei Regale a României

"Suntem onoraţi şi mândri să fim Furnizori ai Casei Regale a României. Pentru noi acest titlu reprezintă recunoaşterea calităţii produselor şi a serviciilor pe care SLA Paris Romania le oferă. Ştim că pe lista furnizorilor Casei Regale se află doar firme de prestigiu, iar acest înalt titlu nu doar ne onorează, ci ne şi obligă să fim cei mai buni în ceea ce facem", a declarat în urma ceremoniei doctorul Radu Pitulea, proprietarul companiei.

Brevetul de Furnizor al Casei Regale a României a fost ridicat de Ani Creţu, imaginea SLA Paris în România, şi a fost acordat pentru calitatea produselor şi a serviciilor cosmetice şi de înfrumuseţare oferite, pe baza recomandării făcute Majestății Sale Regelui şi Familiei Regale de către comitetul particular de experţi, pentru o perioadă de trei ani.

În discursul ce a precedat înmânarea de către Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a Titlului de Furnizor al Casei Regle a României se specifică: „Familia Regală a României apreciază produsele SLA Paris atât pentru calitatea dovedită de-a lungul anilor, cât şi pentru filosofia brandului, care se preocupă de integrarea componentelor organice, având şi o gamă de produse bio. De asemenea, SLA Paris oferă consultanţa necesară adaptării machiajului la cele mai variate tipuri de evenimente. Pentru aceste motive, se acordă titlul de Furnizor al Casei Regale a României pentru o perioadă de trei ani, companiei SLA Paris (România) pentru produse de machiaj”.

SLA Paris Romania susţine cu onoare Casa Regală a României la evenimentele oficiale printr-o echipă formată din trei make-up artişti profesionişti: Andreea Anton, Bianca Mârcă şi Andreea Rădoi.

Produsele SLA Paris se comercializează pe www.slaromania.ro, la showroom-ul din Strada Emanoil Porumbaru, nr. 59, şi în saloanele de specialitate.

Alte articole pe aceeași temă

Comentează

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.

Sus