Termeni și condiții

Bine ați venit pe website-ul SLA Paris România! Continuând să utilizați acest website, vă dați acordul cu privire la următoarele condiții de utilizare, care, împreună cu politica noastră cu privire la datele personale ale utilizatorilor, definesc relația dintre vizitatorii și proprietarii acestui website, în speță SLA Paris România. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a acestor termeni, vă rugăm să parăsiți website-ul nostru.

Termenii SLA sau SLA Paris sau noi se referă la proprietarul acestui website , adică SLA Paris România, cu sediul în București, str. Emanoil Porumbaru nr. 58, Sector 1. Termenul dvs. se referă la utilizatorul sau vizitatorul acestui website.

Utilizarea și vizitarea acestui website se supun următorilor termeni:

Conținutul paginilor acestui website este exclusiv informativ și de uz general și poate face subiectul unor schimbări fără un anunț prealabil.
Acest website folosește cookies pentru a montioriza preferințele de browsing. Dacă permiteți utilizarea cookies, următoarele informații personale ar putea fi stocate de noi, pentru a fi utilizate de terțe părți:

  • sistemul de operare
  • rezoluția display-ului
  • tipul browser-ului
  • IP-ul vizitatorului

Nici noi nici oricare terță parte nu garantăm acuratețea, performanțele sau integritatea informațiilor și materialelor care se găsesc sau sunt oferite pe acest website, pentru niciun scop particular. Luați astfel la cunoștință că orice asemenea informații sau materiale pot conține erori sau inexactități pentru care SLA nu poate fi făcută răspunzătoare în limitele legii.
Utilizarea oricăror informații sau materiale de pe acest website se face pe propria dvs. răspundere. Este responsabilitatea dvs. exclusivă să vă asigurați că produsele, serviciile sau informațiile disponibile în paginile acestui website întrunesc cerințele dvs. specifice.
Acest website conține materiale care sunt proprietatea SLA sau sub licență SLA. Acestea includ, dar nu se limitează la design, layout, aspect și grafică. Reproducerea și utilizarea acestora în alt mod decât cele prevăzute de nota de copyright este interzisă prin lege.
Toate mărcile comerciale prezente pe acest website sunt în proprietatea sau sub licența SLA Paris sau SLA Paris România.
Utilizarea neautorizată sau rău-voitoare a acestui website poate avea drept consecință cerera de daune din partea noastră într-un proces civil sau penal.
Acest website poate include link-uri către alte website-uri. Acestea sunt furnizate doar pentru informarea dvs. SLA nu poate fi făcută răspunzătoare pentru conținutul sau activitatea acestor website-uri.
Utilizarea acestui website și orice conflict ce poate apărea din această utilizare se supun legilor din România.

Sus