Despre NOI

Serge Louis Alvarez

25 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

SLA Paris înseamnă în primul rând experiența de 25 de ani a make-up artistului francez Serge Louis Alvarez. 25 de ani petrecuți în spatele celor mai faimoase prezentări de modă, pe platourile de filmare ale unor pelicule celebre și în culisele teatrelor sau ale operelor din lumea întreagă. 25 de ani de perfecțiune și măiestrie în arta efemeră a machiajului.

Machiajele lui Serge Louis Alvarez se definesc prin transparență, subtilitate și nuanțe în perfectă armonie cu pielea, astfel încât rezultatul să fie cu adevărat spectaculos. Perfecțiunea machiajelor realizate cu oricare dintre gamele SLA Paris este rodul muncii unei echipe care și-a dedicat ultimii 25 de ani cercetării, pentru a crea produsele de make-up care să se ridice la nivelul așteptărilor publicului.

Credem că un ten frumos se obține prin grijă și respect, iar îngrijirea pielii prin produsele de machiaj este principala noastră preocupare. De aceea încercăm să folosim în toate produsele SLA Paris cât mai multe ingrediente organice cu putință. Astfel, datorită muncii noastre și a unor tehnologii foarte avansate, am creat și perfecționat o gamă de produse bio.

Cel mai mare vis al nostru este ca femeile din lumea întreagă să descopere cu ajutorul produselor SLA Paris frumusețea la care au visat întotdeauna.

Sus