Colecția Bio

Produse fără parabeni, fără phenoxyetanol, fără PEG și netestate pe animale!

Frumusețea și sănătatea merg mână în mână. Ne mândrim cu faptul că am creat în laboratoarele SLA Paris prima și deocamdată singura gamă bio de produse profesionale de make-up din lume. Certificate Cosmebio și Ecocert, produsele din această colecție oferă calitate profesională și ingrediente bio – toate în perfectă armonie cu natura și în pas cu cele mai noi tendințe din industria de make-up.

Gama Bio este o colecție completă, care respectă pe deplin filosofia lui Serge Louis Alvarez: eficiență, aplicare ușoară, durată îndelungată.

Principalul ingredient folosit este untul de Shea, dar produsele au în compoziție și ulei vegetal de Macadamia, ulei de baobab, migdale, susan, ulei din sâmbure de caisă și de argan, pudră de orez 100% naturală, îmbogățită cu antioxidanți și vitamina B, pulbere de bambus sau ceară de Carnauba. Dintr-un total de 100 de ingrediente folosite de SLA Paris pentru gama de produse BIO, minim 95% sunt de origine naturală, 10% provin din agricultura ecologică și un total de 95% provin din agricultura biologică.

Sus