Vintage Simphony

Liza Panait a ales SLA Paris pentru fashion show-ul Vintage Simphony

4 aprilie 20120

Peste 600 de admiratori ai creațiilor Liza Panait au fost prezenți miercuri, 4 aprilie, la World Trade Plaza pentru a asista la prezentarea colecției Vintage Simphony.

„Sunt fericită și onorată de interesul pe care această colecție l-a trezit” a spus Liza Panait. „Deși se vorbește mult în ultimul timp de vintage, de multe ori termenul se folosește abuziv. Vintage nu se referă numai la vechi, nu înseamnă second hand, ci calitate și mai ales creativitate. Consider că hainele vintage trebuie să fie piese de colecție, care nu se demodează. Colecția Vintage Symphony își găsește inspirația în perioada La Belle Epoque și din nou în anii '20 (atât de ofertanți că nu poți epuiza ideile într-un singur sezon), dar cu elemente, detalii și accente chiar și din epoca Victoriană. Am prezentat viziunea mea asupra frumuseții artei clasice, elegante, pline de personalitate și în consecință, mereu modernă”, a continuat aceasta.

„La Belle Epoque” și anii ’20 reprezintă de altfel unele din perioadele preferate ale designer-ului Liza Panait, ce a anunțat deja de 2 sezoane revenirea la aceste valori și influențe.

Materialele folosite au fost comandate în Italia și Anglia, de la ateliere de prestigiu care le-au țesut special pentru această prezentare cu tendințele anului 2012 și chiar 2013.

Au primat dantela și catifeaua de mătase dar s-a folosit din plin și tul brodat, brocart, mătase imprimată, tricot patinat, cu garnituri prețioase aplicate manual de franjuri, ciucuri și dantelă. Culorile dominante sunt bej, maro, arămiu, mov, grena, verde și negru.

Machiajul a fost asigurat de echipa școlii de machiaj Beauty Make Up Artistry cu produse SLA Paris și a reprezentat întocmai influențele vintage ale Belle Epoque.

Alte evenimente →
Sus