Styling Corner

Ioana Ginghină a testat machiajul bio la Styling Corner

10 martie 2012

Pe 10 Martie, actrița Ioana Ginghină a testat pentru prima dată produsele SLA Paris.

Cunoscută ca adeptă unui stil de viață cât mai sănătos, Ioana Ginghină a participat la o demonstrație de machiaj bio ținută în cadrul evenimentului Styling Corner din Băneasa Shopping City. Ioana a acceptat invitația mărcii franceze Serge Louis Alvarez, care aduce în România singura gamă de produse profesionale de make-up bio care există deocamdată în lume. „Mă atrage tot ceea ce este natural, pentru că trăim într-o lume extrem de poluată din multe puncte de vedere, iar atunci când găsesc ceva cât mai apropiat de natură sunt atrasă să încerc", a mărturisit Ioana.

Actrița s-a lăsat pe mâna specialiștilor Beauty Make-up Artistry, școală de machiaj care lucrează cu produsele SLA Paris, care au optat pentru un machiaj natural în timpul căruia s-au folosit produse precum bază premachiaj, fond de ten, anticearcăn, pudră de orez, fard soft, mascara și eye liner - toate 100% bio.

La final, actrița s-a declarat foarte mulțumită de rezultat. „Eu sunt și o persoană cu un ten destul de sensibil și alergic, așa că aceasta gamă profesională bio de la SLA Paris mi se potrivește mănușă. Textura nu pare diferită de a celorlalte produse, iar în contactul cu pielea ele se comportă bine, deci nu văd de ce nu aș deveni o clientă fidelă", a spus aceasta.

Alte evenimente →
Sus